Ποιοι είμαστε

Με 40ετή εμπειρία στο χώρο, πραγματοποιούμε περιφράξεις σε όλη την Ελλάδα με άριστα υλικά εγγυημένης αντοχής στο χρόνο και κατασκευαστική αρτιότητα που μας έχουνε καταστήσει μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές εταιρίες περιφράξεων. Έχουμε τη τεχνογνωσία για τη κατασκευή κάθε είδους περίφραξης οικοπέδων, γηπέδων, στρατοπέδων, πάρκων κ.α 

Η εταιρία μας είναι εδώ για τη καταγραφή και αξιολόγηση των αναγκών σας με σκοπό την ιδανικότερη λύση περίφραξης. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση και να σας δώσουμε όλες τις πιθανές λύσεις βάση των τεχνικών προδιαγραφών που κρίνεται εσείς απαραίτητες για τη περίφραξη του χώρου σας. 
Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία στο είδος της περίφραξης που επιθυμείτε, ξεκινώντας από απλή περίφραξη οικοπέδων 1.5 μ. ύψους μέχρι περιφράξεις ασφαλείας βαρέου τύπου σε οποιοδήποτε ύψος με αγκαθωτό σύρμα ή κονσερτίνα και προστατευτικό σινάζι. 
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας, ή χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη υπηρεσία, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ευκαιρίες – Εκπτώσεις

Δωρεάν μελέτη στον χώρο σας για τη δική σας περίφραξη

EVANGELOS

Σταματήστε να ψάχνετε και να ζητάτε προσφορές. Η λύση είναι ο κ. Θόδωρος. Αριστος επαγγελματίας, εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ προσιτές τιμές. Εμένα βγήκαν λίγα μέτρα παραπάνω (τα είχα μετρήσει λάθος) και δεν με χρέωσε παραπάνω. Με τη δουλειά που κάνει και τις προσφορές που δίνει, αποκλείεται να βρείτε στον ανταγωνισμό. Τον ευχαριστώ θερμά.

- thedmts g

Πολύ καλός μάστορας και οικονομικός και να μας δώσει λύσεις νσε ότι πρόβλημα υπήρχε τον συστήνω ανεπιφύλακτα μπράβο στον κύριο Θοδωρή και στο συνεργείο του

- Giannis K

πολύ καλή δουλειά, άριστος επαγγελματίας.